Marjolein Hettinga

Ben jij klaar om echt resultaat te boeken?

Marjolein Hettinga

Na tien jaar bij verschillende kranten als redacteur en oplagecoördinator te hebben gewerkt, besloot ik in 2011 op wereldreis te gaan. Die droom had ik al jaren en ik vond dat het tijd werd dat-ie eens uitkwam. Ook al ging het slecht met de economie, liet ik de zekerheid van een vaste – en leuke! – baan achter me en had ik geen idee wat de toekomst zou brengen. Soms weet je gewoon dat je dingen moet DOEN.

Zo is het ook met communicatie. Je weet als ondernemer dat je zichtbaar moet zijn om nieuwe klanten aan te trekken. Ze moeten tenslotte weten dat je bestaat. Maar hoe pak je dat aan? Waar begin je? Er kan zoveel, welke middelen kies je? Daarom heb ik De CommunicatieHelpdesk opgericht, om jou als ondernemer te helpen om echt rendement uit je communicatie te halen. Niet schieten met hagel en hopen dat je iets raakt, maar datgene doen wat je moet doen om je doel te bereiken.

Communicatie is niet moeilijk, als je maar weet hoe. Als jij weet waar je naartoe wilt met je bedrijf, maken we samen een plan om daar te komen. Ook dit is vaak een kwestie van gewoon DOEN. Een doel voor ogen hebben en de eerste stap zetten. En daarna de volgende…

Ik schrijf geen dikke communicatieplannen die vervolgens toch maar op de plank blijven liggen, maar ga met je aan de slag om te kijken wat voor jouw bedrijf de beste aanpak is en hoe we dat in kunnen richten op een manier die bij je past, ook qua tijd en budget. Ondernemen is soms best hard werken, maar ik help je er graag bij om het wat makkelijker te maken.

De afgelopen jaren heb ik al heel wat ondernemers mogen helpen om zichtbaarder te worden en daardoor nieuwe klanten aan te trekken. Naast het 1-op-1 werken met ondernemers, deel ik mijn kennis ook in trainingen, zowel live als online.

Want dat is mijn nieuwe toekomstdroom: niet alleen meer reizen, maar ook vaker werken vanaf de mooiste plekken op aarde. Met alle online mogelijkheden, is communicatie makkelijker dan ooit en de hele wereld binnen handbereik.

Marjolein-hettinga-training2

Direct advies van Marjolein

Vul onderstaand formulier in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Fout: Contact formulier niet gevonden.