Samen Schrijf Dag

97,00 ex. btw

Geen inspiratie? Tijd tekort?

Alleen ga je sneller, samen kom je verder? Nee dus, want alleen loop je weleens vast en dan kom je helemaal nergens. Bijvoorbeeld bij het schrijven van blogs, nieuwsbrieven en social media berichten. Door samen met andere ondernemers te sparren en met tips van een goede tekstschrijver lukt het je wel. Dus samen kom je verder én ook nog eens een stuk sneller!

  • Heb jij vaak geen idee waar je over moet schrijven?
  • Lukt het je niet om tijd in te plannen voor social media, blogs of nieuwsbrieven?

Schrijf je dan in voor de volgende Samen Schrijf Dag. In één dag schrijf je voor de komende weken alle content en ben je dus klaar voor de rest van de maand.

Wissen
Categorieën , SKU: N/A

Beschrijving

Voor veel ondernemers is de grootste bottleneck om zichtbaar te zijn: niks doen (of in ieder geval te weinig). Je weet wel dat je zichtbaar moeten zijn als je nieuwe klanten wilt aantrekken (die moeten tenslotte weten dat je bestaat). En je weet ook wel waar je kansen liggen, bijvoorbeeld op social media of nieuwsbrieven. Maar toch lukt het maar niet om daar wat mee te doen. Hoe kan dat toch?

Meestal is het een (of beide) van deze redenen:

  • Je hebt gewoon geen idee waar je over moet schrijven / bloggen / posten
  • Het lukt je niet om tijd vrij te maken om AAN je bedrijf te werken, er komt altijd wel wat tussen

Herkenbaar?

Daar heb ik dus wat op bedacht: Samen Schrijf Dagen. Met een klein groepje ondernemers kom je bij mij op kantoor voor minstens een hele maand je blogs of social media berichten schrijven. Ik help je met het bedenken van onderwerpen, ik geef je tips voor het schrijven en ik heb ook een aantal methodes waarmee het zeker lukt om wat op papier te krijgen. Ondertussen sparren we met elkaar en geven we elkaar feedback. En het mooie is, je laat je veel minder afleiden. Dus veel meer focus waardoor het je minder tijd kost dan wanneer je in je eentje op kantoor naar je scherm zit te staren en zit te wachten op inspiratie. En die inspiratie komt altijd wanneer je samen aan de slag gaat.

Dus ga niet langer in je eentje zitten worstelen, maar schrijf je in voor de volgende Samen Schrijf Dag (of plan er gelijk elke maand één in).

Locatie: Leiden
Tijd: 9.00-15.00 uur (maar als je eerder klaar bent, kan je gerust eerder weg)

Extra informatie

Beschikbare data

24 maart 2020 9.00-15.00 uur, 15 april 2020 9.00-14.00 uur, 12 mei 2020 9.00-14.00 uur