In één ochtend je socials voor een hele maand geschreven

97,00 ex. btw

Je wilt wel zichtbaar zijn op social media, maar het schiet er elke keer bij in. Je stelt het steeds weer uit, want je hebt geen inspiratie. Je houdt je liever bezig met je ‘echte’ werk. Klanten vragen aandacht. En voor je het weet is er weer een week of zelfs een maand voorbij waarin je nauwelijks wat aan je social media hebt gedaan.

Herkenbaar?

Wat jij nodig hebt, is een stok achter de deur. Een buddy die je helpt aan inspiratie. En die ervoor zorgt dat je je niet laat afleiden door de waan van de dag.

Daar heb ik wat op bedacht: Social Schrijfochtenden. Met een klein groepje ondernemers gaan we aan de slag om in één keer voor een hele maand je social media berichten te schrijven.

Categorieën: , Artikelnummer: N/B

Beschrijving

Ik help je met het bedenken van onderwerpen, ik geef je tips voor het schrijven en ik heb ook een aantal methodes waarmee het zeker lukt om wat op papier te krijgen. Ondertussen sparren we met elkaar en geven we elkaar feedback. En het mooie is, je laat je veel minder afleiden. Dus veel meer focus waardoor het je minder tijd kost dan wanneer je in je eentje op kantoor naar je scherm zit te staren en zit te wachten op inspiratie. En die inspiratie komt altijd wanneer je samen aan de slag gaat, dat garandeer ik je!

Dus ga niet langer in je eentje zitten worstelen, maar schrijf je in voor de volgende Social Schrijfochtend (of plan er gelijk elke maand één in).

Locatie: online via Zoom
Tijd: 9.00-12.30 uur

Extra informatie

Beschikbare data

23 juli 2020 09.00-12.30 uur, 24 augustus 2020 09.00-12.30 uur, 28 september 2020 09.00-12.30 uur