Verdubbel je Omzet Nieuwjaarssprint

197,00 ex. btw

Meer klanten in minder tijd

Wat als jij dit jaar eens begint met een piek in je omzet, in plaats van de gebruikelijke winterdip? In de Verdubbel je Omzet Nieuwjaarssprint ontdek je hoe je zo snel en makkelijk mogelijk aan nieuwe klanten komt, zodat je het jaar begint met een lekkere boost in je omzet. Terwijl de meeste ondernemers langzaam uit hun figuurlijke winterslaap komen, zit jouw agenda al vol met leuke opdrachten. Nou ja, zo vol als jij zelf wilt natuurlijk. Want als je ontdekt dat nieuwe klanten en meer omzet niet zo moeilijk is als je misschien nu denkt, dan hou je tijd over voor andere leuke dingen.

Het enige wat je hoeft te doen, is in actie komen. Daarom daag ik je uit om mee te doen aan de Verdubbel je Omzet Nieuwjaarssprint vanaf 14 januari. In vier wekelijkse masterclasses laat ik je verschillende manieren zien waarmee je snel nieuwe klanten gaat aantrekken óf meer gaat verkopen aan bestaande klanten. De opdrachten zijn niet moeilijk, maar ik daag je wel uit om een beetje uit je comfortzone te komen. Want als jij een ander resultaat wil, zal je dingen anders moeten doen dan je tot nu gewend was.

Categorie:

Beschrijving

Doe mee aan de Verdubbel je Omzet Nieuwjaarssprint als je:

 • Het jaar gelijk goed wil beginnen met een piek in je omzet.

  Ik laat je eenvoudige manieren zien om meer klanten aan te trekken óf om meer te verkopen aan bestaande klanten.

 • Op zoek bent naar nieuwe, creatieve manieren om aan meer opdrachten te komen.
  Wat je tot nu toe hebt gedaan, levert blijkbaar nog niet je droomomzet op. Misschien ben je toe aan nieuwe inspiratie?
 • Meer tijd wil overhouden voor je klanten, familie en vrienden of natuurlijk gewoon voor jezelf.
  Ik laat je zien hoe je in minder tijd meer omzet binnenhaalt, zodat jij tijd overhoudt voor de dingen die je echt leuk vindt.
 • Een spreekwoordelijke schop onder je kont nodig hebt om in actie te komen.

  Ondernemen is vrijheid. Maar ondernemen is ook: leiderschap pakken en datgene doen wat je moet doen om je doelen te bereiken. Zonder een baas die over je schouder meekijkt, kan het best lastig zijn om focus te houden en je niet te laten afleiden, maar alleen die dingen te doen die bijdragen aan je doelen. Met deze Nieuwjaarssprint zet je jezelf weer aan tot actie.

Wat krijg je tijdens de Verdubbel je Omzet Nieuwjaarssprint?

 • Vier live masterclasses
  Van 14 januari tot en met 4 februari geef ik elke week op dinsdagochtend een live masterclass waarin we stapsgewijs een plan maken om jouw omzet te verdubbelen. Ik laat je verschillende manieren zien om meer klanten te krijgen en geef je tips en opdrachten waarmee je direct aan de slag kan. De masterclasses zijn op dinsdagochtend om 9.00 uur. Het beste is als je er live bij kan zijn, zodat je vragen kan stellen. Maar lukt dat (een keer) niet, dan is dat geen probleem, je ontvangt een replay.

 • Werkbladen
  Om het maken van je plan en het toepassen ervan makkelijk te maken, heb ik een aantal werkbladen gemaakt. Die vormen ook de wekelijkse opdrachten die bij de masterclasses horen. Onder de deelnemers die elke week hun huiswerk naar me mailen, verloot ik aan het eind van de Eindsprint een mooie prijs.

Niet Goed Geld Terug Garantie

Als jij aan de slag gaat met wat ik je ga leren, dan gaat dat voor je werken, dat weet ik zeker. Ik zie het elke keer bij mijn klanten gebeuren. Maar als je aan het eind van dit kwartaal alles hebt gedaan (werkbladen ingevuld, huiswerk gemaild en acties gedaan), maar het heeft je helemaal niks opgeleverd, dan krijg je gewoon je geld terug.